Seeklens Portrait Perfection Collection- Recenzija na srpskom jeziku

Tehnike obrade boja
Odgovori
IgorM.-Serb
Prijatelj sajta
Postovi: 3494
Pridružio se: Uto Jan 05, 2016 1:09 am

#1

Pogledaj više ...  Read Full Article
Seeklens Portrait Perfection Collection
Pre nekog vremena obratili su mi se ljudi iz kompanije Seeklens da uradim recenziju njihovih akcija . U ovom tekstu cu napisati par utisaka. Seeklens je sajt koji u saradnji sa fotografima i retuserima pravi akcije i presete za PS i LR. Jedan od ciljeva im je da ubrzaju i olaksaju rad fotografima u post produkciji. Imaju dosta akcija i preseta, a ja sam ovom prilikom probao Portrait Perfection Collection.

U ovoj kolekciji dobijate nekoliko akcija i dosta mogucnosti za obradu vase fotografije. Krenucu redom. Na samom pocetku ovih akcija imate Alone kolekciju koja ima osam izgleda koje vrlo lako mozete da primenite. Izgledi su veoma zanimljivi a veliki plus je sto mozete da invertujete masku, da parcijalno dodajete na vasu fotografiju I da smanjujete opacity po potrebi (moj savet je da smanjujete opacity ).
Korisnikov avatar
Oldtimer
Globalni moderator
Postovi: 4955
Pridružio se: Čet Jan 28, 2016 7:19 am
Lokacija: Beograd
Kontakt:

#2

Igore  prvo komplimenti Vama, jer koliko ja znam, recenzent biti znači viiiisooooko priznanje. Recenzent je stučnjak, autoritet bez pogovora, neko čija se reč sluša!. Sve čestitke! Čini se da je ovo dobar paket, a moje pitanje je da li se taj paket kupuje i koliko košta.
IgorM.-Serb
Prijatelj sajta
Postovi: 3494
Pridružio se: Uto Jan 05, 2016 1:09 am

#3

Kao i uvek dragi Oldi previse me hvalite☺Da placaju se, konkretno ovaj paket je 190 dolara a trenutno je na popustu 115 dolara.Imaju razlicite pakete i akcije ovo je samo jedan od mnogih.Imaju i razne teksture , oblake itd...Imaju i presete za Lr.Umalo da zaboravim imaju i besplatene akcije koje mogu da se skinu na njihovom sajtu☺Vecina zna moj stav da je najbolje da samostalno obradjujemo, da ucimo i vezbamo obradu, ali za one koje nemaju vremena i zelje da sami obradjuju ove akcije su solidne i daju mogucnost odredjene autonomije u radu , sto je veliki plus☺I vecina nije destruktivna sto je dobro☺
Odgovori